Jana wang melalui Facebook!

Monday, April 18, 2011

Tekojut Den, Ado review dari kengkawan...


Macam biasa, bila aku jumpa mana-mana blog yang kreativitinya memberikan dimensi yang maveles, aku akan kongsikan di sidebar belah kiri blog aku ni. Dan tanpa aku perasan, rupa-rupanya Artzam dari Bighand Design membuat review yang agak detail tentang kerjaya aku, dan blog-blog yang berkaitan dengan aku. Terharu gile... serius! 


Terima kasih yang tak terhingga kepada Artzam dan juga rakan-rakan lain yang membuat review tentang Momokz dan dimensi dunianya...

2 comments:

  1. ramai silent reader ^^ kan dah kata ko ada penyokong juga ;)

    ReplyDelete

COPYRIGHT@MOMOKZ™

Creative Commons License All illustrations are protected by copyright and may not be used or reproduced in any form without MOMOKZ™ permission. Thank you!.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...